ich-zapfe

1-øre slangeklemme for NW 4 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 452598

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2.71
NOK 2.11 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

1-øre slangeklemme for NW 4 mm, galvanisert, 100 stk

Denne 1-ørs slangeklemmen er egnet for slanger med en NW4mm diameter og kan brukes både innendørs og utendørs takket være sin galvaniserte overflatebehandling. Pakken inneholder 100 stk. klemmer.

Egenskaper:

  • Galvanisert overflatebehandling
  • Egnet for slanger med NW4mm diameter
  • Kan brukes innendørs og utendørs
  • Pakken inneholder 100 stk. klemmer

Denne 1-øre slangeklemmen er laget av høykvalitets materialer og er svært holdbar. Den kan enkelt festes på slanger med NW4mm diameter for å sikre at de holdes på plass. Klemmen er også galvanisert, noe som gjør at den kan brukes både innendørs og utendørs uten å miste sin styrke.

Pakken inneholder 100 stk. klemmer, slik at du har nok til å fullføre arbeidet ditt. Disse klemmene er ideelle for en rekke forskjellige bruksområder, fra hagearbeid til bilreparasjoner.

Den galvaniserte overflatebehandlingen gir ekstra beskyttelse mot korrosjon, noe som sikrer langvarig bruk og motstand mot vær og miljøpåvirkninger. Med denne klemmen kan du være trygg på at slangen din holdes sikkert på plass uten fare for lekkasjer eller løsning. Den enkle installasjonen gjør det raskt og enkelt å bruke klemmen, og den kan demonteres og gjenbrukes ved behov.

Bruken av galvanisert stål garanterer ikke bare styrke og holdbarhet, men også en rustfri ytelse som er avgjørende for langvarig pålitelighet, spesielt i utendørs miljøer. Med et sett på 100 klemmer, har du nok til å takle flere prosjekter, noe som gjør det til et kostnadseffektivt og praktisk valg for profesjonelle og hobbyister alike.

Denne 1-øre slangeklemmen er ikke bare et pålitelig verktøy for slangefeste, men den er også allsidig nok til å brukes i ulike industrier og applikasjoner. Enten du arbeider med bilreparasjon, hagearbeid, VVS eller andre prosjekter, vil denne klemmen være en uvurderlig ressurs. Med dens evne til å opprettholde stramme forbindelser, gir den deg en trygg og sikker løsning for å holde slanger intakt.

Bestill din pakke med 1-øre slangeklemmer for NW4mm i dag og opplev fordelene med pålitelig, galvanisert slangefeste som varer lenge og sikrer effektiviteten i dine prosjekter.

Vare-ID 452598
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Innhold 1 stykke
Vekt 5 g
Netto vekt 5 g
dimensjoner 5×5×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: